Se spala bine legumele. Dovleceii se taie felii nu prea groase, la fel procedam si cu morcovii. Intr-o craticioara se fierbe apa cu putina sare si se
Se spala bine legumele.
Dovleceii se taie felii nu prea groase, la fel procedam si cu morcovii.
Intr-o craticioara se fierbe apa cu putina sare si se dau intr-un clocot legumele, maxim 2 minute.
Se scot cu o paleta si se lasa sa se scurga de apa.
Se asambleaza saltimbocca:
Se taie branza si prosciutto in fasii potrivite.
Pe o felie de dovlecel se pune una de morcov, prosciutto, branza si frunza de salvie.
Se fixeaza bine cu un betisor de bambus sau scobitoare.
Se aseaza pe o tava antiaderenta si se dau la cuptorul preincalzit la 180gradeC pentru 5-6 minute pana branza se topeste.
Se presara cu putina sare si piper si se servesc imediat.
Reteta Saltimbocca de dovlecei si morcovi a fost propusa de aliza
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii