Se curata castravetii si se taie rondele foarte subtiri. Se pun apoi intr-o farfurie adanca si se lasa sa stea la frigider o jumatate de ora. intre ti
Se curata castravetii si se taie rondele foarte subtiri. Se pun apoi intr-o farfurie adanca si se lasa sa stea la frigider o jumatate de ora. intre timp, se prepara sosul. Se bate iaurtul, se adauga piper, zeama de la o lamaie si se amesteca bine.
Se spala si se scurge bine mararul. Se scurg castravetii de zeama pe care au lasat-o si se usuca bine intr-un servet absorbant. Rondelele de castraveti se amesteca apoi cu sosul preparat. Se presara cu marar si se introduc pentru 15 minute la frigider.
Alte retete de sos
Sos pentru spaghete
Sos pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii