Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou. Sosul se prepara astfel: se fr
Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou.
Sosul se prepara astfel: se freaca galbenusurile cu uleiul si se amesteca cu mustarul, patrunjelul verde tocat fin, cozile de ceapa verde taiate marunt, sare, piper si se toarna peste varfurile de sparanghel fierte.
Se serveste cald cu crutoane si cu felii subtiri de cascaval
Alte retete:
Zacusca
Zacusca de ciuperci
Ciuperci la cuptor
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseA iesit minunat...asa a fost laudat :)
Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapteIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii