Sparanghel cu sos tartar

Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou. Sosul se prepara astfel: se fr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1
  • 5 pahare ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita patrunjel
  • 5-6 cozi de ceapa verde
  • sare
  • 1 lingurita piper
  • varfuri de sparanghel

Mod de preparare

Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou.

Sosul se prepara astfel: se freaca galbenusurile cu uleiul si se amesteca cu mustarul, patrunjelul verde tocat fin, cozile de ceapa verde taiate marunt, sare, piper si se toarna peste varfurile de sparanghel fierte.


Se serveste cald cu crutoane si cu felii subtiri de cascaval

Alte retete:

Zacusca

Zacusca de ciuperci

Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci