Se socotesc circa 8-10 fire de sparanghel pentru o portie. Se taie capatul fibros si se leaga manunchi, cate 8-10 fire. Acestea se fierb in apa clocot
Se socotesc circa 8-10 fire de sparanghel pentru o portie. Se taie capatul fibros si se leaga manunchi, cate 8-10 fire.
Acestea se fierb in apa clocotita, cu sare, timp de circa 20
de minute. Apoi se scurg, se desfac din manunchi si se asaza pe un platou.
Se servesc cu sos alb.
Dupa preferinta, se poate prepara si un sos picant,
adaugandu-se la sosul alb 2 galbenusuri si o lingura de mustar iute.
Sparanghelul se poate servi si cu pesmet fin, rumenit in unt.
Va recomandam si alte retete lacto-vegetariene:
Urzici scazute
Urzici
Conopida cu mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii