Sparanghel prajit

Sparanghelul se curata si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se lasa sa se scurga de apa si sa se raceasca. Se ia fiecare fir in parte

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 kg sparanghel
  • 1 ou
  • 200 ml ulei
  • pesmet
  • faina

Mod de preparare

Sparanghelul se curata si se pune la fiert in apa cu sare.

Dupa ce a fiert, se lasa sa se scurga de apa si sa se raceasca.

Se ia fiecare fir in parte si se da prin faina, ou batut si

pesmet.

Apoi se prajeste in ulei incins.

Sparanghelul se prepara intreg, dar, dupa preferinta, se poate taia in doua sau trei bucati mai mici.
Pofta buna!

Alte retete cu sparanghel gasiti aici:

Sparanghel cu sunca

Supa crema de sparanghel

Sparanghel alb cu muschi si sos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci