Sparanghelul se curata si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se lasa sa se scurga de apa si sa se raceasca. Se ia fiecare fir in parte
Sparanghelul se curata si se pune la fiert in apa cu sare.
Dupa ce a fiert, se lasa sa se scurga de apa si sa se raceasca.
Se ia fiecare fir in parte si se da prin faina, ou batut si
pesmet.
Apoi se prajeste in ulei incins.
Sparanghelul se prepara intreg, dar, dupa preferinta, se poate taia in doua sau trei bucati mai mici.
Pofta buna!
Alte retete cu sparanghel gasiti aici:
Sparanghel cu sunca
Supa crema de sparanghel
Sparanghel alb cu muschi si sos
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii