Spring rolls este o reteta rapida si delicioasa din bucataria asiatica.
Mugurii de fasole mung se scurg de apa.
Morcovul se curata si se taie in fasii.
Ceapa verde se taie rondele subtiri.
Varza se taie in fasii.
Intr-un bol punem varza taiata fasii subtiri, morcovul, ceapa verde si mugurii de fasole mung.
Punem apa la fiert, cand incepe sa clocoteasca oprim focul. Punem taiteii de orez si ii lasam 5 minute. Ii strecuram si ii taiem cu foarfeca de bucatarie in bucati de 5 cm. Ii punem in bolul cu legume si amestecam.
Se pune apa calduta intr-o oala si introducem o foaie de orez. Se tine un minut sau pana cand incepe sa se inmoaie.
Se pune pe masa de lucru si se pune o lingura de legume. Impaturim, mai intai rulam partea in care am pus amestecul, impaturim partile si apoi rulam pana la capat. Punem deoparte pe farfurie si continuam cu restul pachetelelor.
Se prajesc la tigaie sau in baie de ulei.
Se servesc cu sos iute si dulce.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaPentru Mos Craciun! Un tort ciocolatos gatit asa frumos, eu zic ca merge pe masa de sarbatoare! Dar asta e doar parerea mea,...
Desert tort de biscuiti fara coacere
Comentarii