Spring rolls este o reteta rapida si delicioasa din bucataria asiatica.
Mugurii de fasole mung se scurg de apa.
Morcovul se curata si se taie in fasii.
Ceapa verde se taie rondele subtiri.
Varza se taie in fasii.
Intr-un bol punem varza taiata fasii subtiri, morcovul, ceapa verde si mugurii de fasole mung.
Punem apa la fiert, cand incepe sa clocoteasca oprim focul. Punem taiteii de orez si ii lasam 5 minute. Ii strecuram si ii taiem cu foarfeca de bucatarie in bucati de 5 cm. Ii punem in bolul cu legume si amestecam.
Se pune apa calduta intr-o oala si introducem o foaie de orez. Se tine un minut sau pana cand incepe sa se inmoaie.
Se pune pe masa de lucru si se pune o lingura de legume. Impaturim, mai intai rulam partea in care am pus amestecul, impaturim partile si apoi rulam pana la capat. Punem deoparte pe farfurie si continuam cu restul pachetelelor.
Se prajesc la tigaie sau in baie de ulei.
Se servesc cu sos iute si dulce.
Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumePentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...
Supa crema de spanac cu leurdaO supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verdeEste un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.
Budinca de paste cu branzaDin doar cateva ingrediente am facut o budinca tare buna si gustoasa.
Budinca cu branza si legumePregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Comentarii