Se caleste ceapa rosie in unt. Dupa ce capata o culoare aurie, se ia de pe foc si se adauga chimionul, sarea si piperul. Se lasa sa se raceasca, iar a
Se caleste ceapa rosie in unt. Dupa ce capata o culoare aurie, se ia de pe foc si se adauga chimionul, sarea si piperul. Se lasa sa se raceasca, iar apoi se amesteca cu cascavalul, smantana si cele 2 galbenusuri. Se presara umplutura obtinuta peste aluatul uns cu ulei, si se procedeaza la fel ca in cazurile anterioare, insa la final nu se da prin zahar.
Avantajul strudelului de casa este acela ca, datorita umpluturii stratificate, este mult mai gustos decat cel din cofetarii. Dezavantajul, insa, este acela ca strudelul copt va fi putin mai plat decat in mod normal.
O reteta deosebita care merita incercata.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii