Strudel cu ceapa

Se caleste ceapa rosie in unt. Dupa ce capata o culoare aurie, se ia de pe foc si se adauga chimionul, sarea si piperul. Se lasa sa se raceasca, iar a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ceapa rosie
  • 50 g unt
  • Jumatate lingurita chimion macinat
  • Jumatate lingurita sare
  • O farama de piper macinat
  • 120 g cascaval edam razuit
  • 50 g smantana
  • 2 galbenusuri de ou

Mod de preparare

Se caleste ceapa rosie in unt. Dupa ce capata o culoare aurie, se ia de pe foc si se adauga chimionul, sarea si piperul. Se lasa sa se raceasca, iar apoi se amesteca cu cascavalul, smantana si cele 2 galbenusuri. Se presara umplutura obtinuta peste aluatul uns cu ulei, si se procedeaza la fel ca in cazurile anterioare, insa la final nu se da prin zahar.

Avantajul strudelului de casa este acela ca, datorita umpluturii stratificate, este mult mai gustos decat cel din cofetarii. Dezavantajul, insa, este acela ca strudelul copt va fi putin mai plat decat in mod normal.
O reteta deosebita care merita incercata.

Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori