Se caleste ceapa rosie in unt. Dupa ce capata o culoare aurie, se ia de pe foc si se adauga chimionul, sarea si piperul. Se lasa sa se raceasca, iar a
Se caleste ceapa rosie in unt. Dupa ce capata o culoare aurie, se ia de pe foc si se adauga chimionul, sarea si piperul. Se lasa sa se raceasca, iar apoi se amesteca cu cascavalul, smantana si cele 2 galbenusuri. Se presara umplutura obtinuta peste aluatul uns cu ulei, si se procedeaza la fel ca in cazurile anterioare, insa la final nu se da prin zahar.
Avantajul strudelului de casa este acela ca, datorita umpluturii stratificate, este mult mai gustos decat cel din cofetarii. Dezavantajul, insa, este acela ca strudelul copt va fi putin mai plat decat in mod normal.
O reteta deosebita care merita incercata.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii