Sufleul cu brocoli este o reteta cu legume imbinata cu oua si smantana. Ingredientele necesare sunt: brocoli, smantana, cascaval, faina, sare, piper.
Sufleul cu brocoli se poate pregati in orice parte a zilei. Cum trebuie pregatit: spalam bine buchetul de brocoli si il rupem bucatele apoi il punem la fiert in apa cu sae. Scurgem de apa si il pasam dar nu foarte tare. Il lasam la racit si peste punem galbenusurile, smantana, cascavalul si faina. Intr-un alt castron batem spuma albusurile cu un praf de sare. Incorporam spuma in compozitia de brocoli si mai condimentam in functie de gusturi. Dupa ce am dat gust alegem o tava rotunda si o tapetam cu hartie de copt. In ea punem compozitia si peste maximum 40 de minute scoatem sufleul din brocoli. Cat este cald radem cascaval peste.
Se poate servi cu salata de ceapa frecata cu otet si sare.
Alte retete culinare recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii