Fiebem conopida intreaga. Intr-o tigaie punem unt si il lasam pe foc pana se topeste. Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina i
Fiebem conopida intreaga. Intr-o tigaie punem unt si il lasam pe foc pana se topeste. Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt, apoi se toarna treptat laptele, amestecand pana se obtine o ciulama buna. Se ia sosul de pe foc, se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mica si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga sare, se introduc pe rand galbenusurile si se amesteca usor cu albusurile batute spuma tare. Se unge un vas cu unt, se pune conopida intreaga, iar deasupra se toarna compozitia preparata inainte si se pune la cuptor sa se coaca.
Se serveste imediat ce este gata.
Alte retete culinare recomandate:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii