Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii. Se da la cuptor 12-15 minute. Se apasa
Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii.
Se da la cuptor 12-15 minute.
Se apasa aluatul care s-a umflat apoi asezam deasupra branza, sunca, ardeii si maslinele.
Se presara cu oregano si se mai da la cuptor 12 min. pana cand obtinem un aluat crocant.
Se presara cu frunze de rucola si se serveste.
Alte retete
Ciocolata de casa
Tort cu mere
Chec

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii