Tarta cu ardei, sunca si branza

Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii. Se da la cuptor 12-15 minute. Se apasa

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g aluat foitaj
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 4 felii de sunca
  • 125 bilute de mozarella
  • 50g ardei copti
  • 25 g masline negre
  • 1 praf oregano
  • 1 mana frunze de rucola

Mod de preparare

Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii.

Se da la cuptor 12-15 minute.

Se apasa aluatul care s-a umflat apoi asezam deasupra branza, sunca, ardeii si maslinele.

Se presara cu oregano si se mai da la cuptor 12 min. pana cand obtinem un aluat crocant.

Se presara cu frunze de rucola si se serveste.
Alte retete

Ciocolata de casa

Tort cu mere

Chec

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci