Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii. Se da la cuptor 12-15 minute. Se apasa
Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii.
Se da la cuptor 12-15 minute.
Se apasa aluatul care s-a umflat apoi asezam deasupra branza, sunca, ardeii si maslinele.
Se presara cu oregano si se mai da la cuptor 12 min. pana cand obtinem un aluat crocant.
Se presara cu frunze de rucola si se serveste.
Alte retete
Ciocolata de casa
Tort cu mere
Chec
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii