Tarta cu dovlecei si rosii este o reteta culinara perfecta pentru zilele calde de vara. Tarta se prepara usor si o puteti adapta cu ce legume doriti.
Tarta cu dovlecei si rosii se prepara astfel: intr-un castron cernem faina si in mijloc facem o adancitura. Punem drojdia, oul batut, margarina topita si verdeturi italiene. Framantam si turnam apa calduta pana obtinem un aluat nesfaramicios. Intindem aluatul intr-o forma unsa cu ulei. Asezam cascavalul ras, rondelele de dovlecei si rosia. Acoperim cu restul de cascaval si dam la cuptor.
Lasam tarta cu dovlecei si rosii sa se raceasca dupa care o putem servi ca aperitiv sau gustare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii