Tarta cu dovlecei si rosii este o reteta culinara perfecta pentru zilele calde de vara. Tarta se prepara usor si o puteti adapta cu ce legume doriti.
Tarta cu dovlecei si rosii se prepara astfel: intr-un castron cernem faina si in mijloc facem o adancitura. Punem drojdia, oul batut, margarina topita si verdeturi italiene. Framantam si turnam apa calduta pana obtinem un aluat nesfaramicios. Intindem aluatul intr-o forma unsa cu ulei. Asezam cascavalul ras, rondelele de dovlecei si rosia. Acoperim cu restul de cascaval si dam la cuptor.
Lasam tarta cu dovlecei si rosii sa se raceasca dupa care o putem servi ca aperitiv sau gustare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii