Intr-o tava se pune aluat franzuzesc, pe acesta ( intepat cu furculita) se aseaza fasii de ardei gras, dovlecei,vinete ciar si rosii ( prajite usor in
Intr-o tava se pune aluat franzuzesc, pe acesta ( intepat cu furculita) se aseaza fasii de ardei gras, dovlecei,vinete ciar si rosii ( prajite usor in tigaie cu putin ulei si usturoi ).
Alaturat se bat 2-3 oua ( depinde de cantitate) cu smantana si optional si putina branza rasa ( parmezan), sare si piper, cateva masline fara samburi.
Se varsa usor aceasdta compozitie peste aluatul garnisit de legume.
Se da la cuptor si cand e rumenita se servste cu salata verde.
Legumele le puteti varia dupa gust, si dupa ce aveti in casa. pofta mare( explu spanac, ciuperci, anghinare, broccoli-cu sunca).
Se serveste cu salata rece. E foarte buna si rece.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu legume a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete de tarte gasiti aici:
Tarta cu cascaval si conopida,
Tarta cu dovlecei si branza de capra,
Tarta cu ton si legume
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii