Tarta cu spanac

Preincalzim cuptorul. Ungem o forma de tarta cu diam. de 20 cm. Tapetam cu aluatul ungand fiecare foaie cu ulei de masline si apoi asezam una peste al

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu spanac

Ingrediente

  • 1 pachet aluat pentru foitaj
  • ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 450g spanac decongelat si stors de surplusul de lichid
  • 80 ml de smantana
  • nucsoara
  • 100g branza gruyere sau cascaval

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul. Ungem o forma de tarta cu diam. de 20 cm. Tapetam cu aluatul ungand fiecare foaie cu ulei de masline si apoi asezam una peste alta. Se da la cuptor 15 min. Se inteapa stratul desupra daca se umfla la cuptor. Intre timp prajim ceapa in putin ulei pana se inmoaie apoi se adauga amestecul de spanac si se lasa pe foc pana cand se incalzeste tot spanacul. Adaugam smantana, nucsoara, branza sare si piperul. Se mai lasa la cuptor 15 min pana se leaga compozitia.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci