Se cerne faina intr-un bol, se adauga margarina taiata cubulete, sarea, bicarbonatul, apa minerala si se amesteca usor pana obtinem o coca usor de mod
Se cerne faina intr-un bol, se adauga margarina taiata cubulete, sarea, bicarbonatul, apa minerala si se amesteca usor pana obtinem o coca usor de modelat.
Aluatul se lasa la odihnit dupa ce se framanta bine timp de 1 ora.
Intre timp curatam ceapa si o taiem solzisori apoi o calim in putin ulei de masline.
Intindem aluatul cu sucitorul il taiem si il punem in forme pentru briose.
Se baga la cuptor si se coc la foc potrivit. Se umple dupa ce-s gata cu umplutura.
Se servesc ornate cu patrunjel.
Alte retete cu morcov:
Chec de morcovi
Mancarica de morcovi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii