Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Ace
Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se
scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Aceasta compozitie se prajeste in 3-4 linguri de grasime.
Separat, se fierb doua oua tari si dupa ce s-au racit, se toaca marunt si se amesteca bine cu compozitia prajita.
Se umplu telinele cu acest amestec, se prajesc putin, apoi se asaza intr-o cratita.
Deasupra setoarna sucul de rosii, dupa care vasul se introduce la cuptor si se lasa pana se inmoaie telina.
Pofta buna!
Va recomandam si alte aperitive:
Crochete cu cartofi
Oua umplute
Rosii umplute cu mazare si sunca
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii