Telina umpluta

Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Ace

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 teline mici
  • 3 lingurite de orez
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 2 oua
  • 250-300 ml suc de rosii
  • 3-4 linguri de unt sau margarina
  • sare

Mod de preparare

Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se

scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Aceasta compozitie se prajeste in 3-4 linguri de grasime.

Separat, se fierb doua oua tari si dupa ce s-au racit, se toaca marunt si se amesteca bine cu compozitia prajita.

Se umplu telinele cu acest amestec, se prajesc putin, apoi se asaza intr-o cratita.

Deasupra setoarna sucul de rosii, dupa care vasul se introduce la cuptor si se lasa pana se inmoaie telina.
Pofta buna!

Va recomandam si alte aperitive:

Crochete cu cartofi

Oua umplute

Rosii umplute cu mazare si sunca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci