Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Ace
Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se
scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Aceasta compozitie se prajeste in 3-4 linguri de grasime.
Separat, se fierb doua oua tari si dupa ce s-au racit, se toaca marunt si se amesteca bine cu compozitia prajita.
Se umplu telinele cu acest amestec, se prajesc putin, apoi se asaza intr-o cratita.
Deasupra setoarna sucul de rosii, dupa care vasul se introduce la cuptor si se lasa pana se inmoaie telina.
Pofta buna!
Va recomandam si alte aperitive:
Crochete cu cartofi
Oua umplute
Rosii umplute cu mazare si sunca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii