Tescute cu legume si sos de branza

Un aperitiv cald delicios!!!

Portii
2
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Tescute cu legume si sos de branza

Ingrediente

  • piper
  • 4 discuri foietaj, cu diametrul de 20 cm
  • 4 discuri de branza Camembert
  • 150 gr mix de legume
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • pentru sosul de branza:
  • 75 g branza Camembert
  • 2 linguri smantana
  • piper

Mod de preparare

Mixul de legume se da in cateva clocote, in apa cu legume deshidratate si apoi se scurg bine. Pe fiecare disc de foietaj, se asaza cate un disc subtire de branza Camembert, deasupra branzei se pun legumele fierte si scurse, apoi se suprapun cate 2 discuri si se lipesc pe margine presand cu o furculita. Se incinge uleiul si apoi se prajesc la foc potrivit, pe ambele fete. Se scot pe servetele absorbante. Intr-o craticioara, topeste branza cu smantana, amestecand continuu pana devine un sos legat si fluid. Se condimenteaza cu un pic de piper. Se servesc tescutele calde, stropite din abudenta cu sosul de branza. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci