Vinetele se coc, se decojesc si se toaca cu un tocator de lemn. Facem o maioneza din cele doua oua si ulei si o amestecam cu vinetele tocate. Adaugam
Vinetele se coc, se decojesc si se toaca cu un tocator de lemn. Facem o maioneza din cele doua oua si ulei si o amestecam cu vinetele tocate. Adaugam ceapa taiata marunt, punem sare si otet sau zeama de lamaie, dupa gust. Se pune la rece si se serveste pe felii de paine si felii de ardei gras.
Alte retete
Sparanghel la gratar
Supa crema de sparanghel
Zacusca de vinete

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii