Se curata vinetele de coaja, se taie in bucati patrate,s e pune la calit in 50 ml ulei si putina apa, cam 50 ml, se pune capacul sa se inmoaie mai mu
Se curata vinetele de coaja, se taie in bucati patrate,s e pune la calit in 50 ml ulei si putina apa, cam 50 ml, se pune capacul sa se inmoaie mai mult in abur. Este gata atunci cand este moale si nu contine apa. Lasam sa se raceasca, zdrobim cu un tel sau furculita, dar nu trebuie mult pentru ca deja e moale. Intre timp se prepara maioneza cu un oua, putin mustar si ulei. Daca va place cu mai multa maioneza atunci faceti mai multa maioneza. Se taie ceapa marunt se adauga la vinete impreuna cu maioneza, se pune sare, piper dupa gust si pune la rece.
Se serveste pe paine proaspata cu ardei si rosii sau se pune intr-un bol si se decoreaza dupa placul fiecaruia.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii