Vinete cu piept de pui

Vanata se taie felii subtiri , sr sareaza si se lasa putin sa elimine apa.Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar. Feliile de v

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Vinete cu piept de pui

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 300 gr piept pui
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca

Mod de preparare

Vanata se taie felii subtiri , sr sareaza si se lasa putin sa elimine apa.Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar.

Feliile de vinete se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se dau la cuptor pentru 15 minute , interval in care se intorc de pe o parte pe alta.

Dupa ce vinetele se inmoaie putin se adauga sunca felii si pieptul de pui intreg , peste care se presareaza cascavalul ras, sarea,piperul,oregano si sosul de rosii.

Se mai lasa la cuptor 15 minute , dupa care se scoate pe o farfurie intinsa si se decoreaza cu frunze de menta.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Supa de rosii

Tocana de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori