Vinetele grecesti se prepara foarte rapid. Aceste aperitive delicioase cu vinete le gasiti pe culinar.ro alaturi de alte retete cu vinete.
Vinetele grecesti se prepara foarte rapid. Pentru a prepara acestive aperitve se coc vinetele, apoi se scurg. Se toaca marunt ceapa, se feliaza usturoiul, apoi se curata ardeii de coaja si seminte. Se pune totul intr-un castron inalt, se paseaza totul cu blenderul, pana se obtine o pasta fina. Se adauga sare si patru linguri de ulei. Se amesteca totul bine, pana se incorporeaza totul si se da la rece.
Vinetele grecesti Se servesc cu ceapa tocata, felii de rosii si masline in ulei cu mirodenii.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii