Pentru a face vinete cu branza la cuptor vinetele se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se scot, se lasa sa se racoreasca si se taie de-a lungul.
Vinetele se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se scot, se lasa sa se racoreasca si se taie de-a lungul. Cele doua jumatati se scobesc de miez, avand grija ca la gat sa nu se scobeasca prea mult. Miezul se amesteca cu branza dulce si sarata, se adauga oul si se amesteca bine. Se umplu cu aceasta compozitie cele doua jumatati de vinete si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Vinetele se coc pana se rumenesc (aprox. 45-50 minute).
Se pot servi reci sau calde.
Alte retete cu vinete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii