Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt. Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile. Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu
Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt.
Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile.
Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu sare, piper.
Se pune capac, se calesc incet pana se inmoaie.
Se adauga apoi marar si masline, se amesteca. Se servesc reci sau calde.
Alte retete recomandate
Zacusca de vinete
Vinete maioneza
Vinete umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii