Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt. Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile. Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu
Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt.
Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile.
Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu sare, piper.
Se pune capac, se calesc incet pana se inmoaie.
Se adauga apoi marar si masline, se amesteca. Se servesc reci sau calde.
Alte retete recomandate
Zacusca de vinete
Vinete maioneza
Vinete umplute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii