Se oparesc rosiile un minut, apoi se decojesc. Se taie in jumatate, se scobesc, iar miezul se toaca marunt. Se presara si putina sare si se lasa la
Se oparesc rosiile un minut, apoi se decojesc.
Se taie in jumatate, se scobesc, iar miezul se toaca marunt.
Se presara si putina sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Intre timp, se toaca marunt usturoiul si patrunjelul, iar branza se taie cubulete.
Se spala vinetele si se taie in jumatate, pe lungime.
Apoi se scobesc, iar miezul se taie cubulete.
Vinetele se calesc in trei linguri de ulei, se adauga usturoiul tocat marunt, se potriveste de sare si piper si se adauga putin chimen.
Se acopera si se lasa pe foc potrivit circa 15 minute.
Dupa ce compozitia s-a racit, se adauga rosiile si branza, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga chimenul ramas.
Cu acest amestec se umplu jumatatile de vinete, care se
aseaza apoi intr-o tava unsa cu putin ulei.
Se lasa circa 15 minute la foc potrivit, in cuptorul incalzit in prealabil.
Preparatul se serveste cald, stropit cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii