Se oparesc rosiile un minut, apoi se decojesc. Se taie in jumatate, se scobesc, iar miezul se toaca marunt. Se presara si putina sare si se lasa la
Se oparesc rosiile un minut, apoi se decojesc.
Se taie in jumatate, se scobesc, iar miezul se toaca marunt.
Se presara si putina sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Intre timp, se toaca marunt usturoiul si patrunjelul, iar branza se taie cubulete.
Se spala vinetele si se taie in jumatate, pe lungime.
Apoi se scobesc, iar miezul se taie cubulete.
Vinetele se calesc in trei linguri de ulei, se adauga usturoiul tocat marunt, se potriveste de sare si piper si se adauga putin chimen.
Se acopera si se lasa pe foc potrivit circa 15 minute.
Dupa ce compozitia s-a racit, se adauga rosiile si branza, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga chimenul ramas.
Cu acest amestec se umplu jumatatile de vinete, care se
aseaza apoi intr-o tava unsa cu putin ulei.
Se lasa circa 15 minute la foc potrivit, in cuptorul incalzit in prealabil.
Preparatul se serveste cald, stropit cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii