Barcute din oua

Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie in doua. Intre timp, se face un amestec din galbenusur

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 gr. maioneza
  • o cutie cu sprot (sau 100 gr. sunca)
  • 100 gr. cascaval
  • 10 scobitori

Mod de preparare

Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie in doua. Intre timp, se face un amestec din galbenusuri, maioneza, sprot (sau sunca taiata cubulete). Se umplu ouale. Cascavalul se taie felii, sub forma triunghiulara. Se infige pe scobitoare, in doua locuri, iar apoi in barcuta umpluta.
Pe platou, se presara cu frunze de patrunjel si asezate pe frunze de salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc