Checul aperitiv cu morcovi, dovlecel si sunca este o reteta culinara minunata, delicioasa, ce poate fi servita ca si aperitiv la orice petrecere.
Curata si spala morcovii si dovleceii, si da-i pe razatoare. Adauga sunca afumata taiata bucatele, ceapa tocata marunt si mararul tocat si el.
Mixeaza ouale impreuna cu uleiul, adauga faina amestecata cu praful de copt, sarea si piperul, dupa care adauga si cascavalul razuit.
Toarna continutul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si da-o la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 45 de minute.
Reteta oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Lasa checul aperitiv cu morcovi, dovlecel si sunca sa se raceasca putin dupa care poti sa-l servesti.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii