Cuibusoarele cu ou si bacon este o reteta de chifle umplute cu ou si bacon potrivite pentru micul dejun. Chiflele umplute se prepara usor si sunt delicioase!
Taiem capacele chiflelor si le scoatem miezul.
Taiem bacon-ul cuburi.
Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu branza rasa si bacon. Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Punem uleiul la incins in tigaie si adaugam compozitia cu oua si bacon, lasam sa se patrunda putin amestecand continuu.
Dupa ce s-a pastruns compozitia luam tigaia de pe foc si incepem sa umplem chiflele.
Le dam la cuptor (incins in prealabil) pentru 15 minute.
Cand sunt aproape gata punem cate o felie de cascaval pe fiecare chifla si mai lasam in cuptor pana se topeste cascavalul.
Cu ajutorul butonului "REHEAT" le puteti reincalzi, cu programul de coacere al aparatului Philips Multicooker timpul de gatire va scadea.
Chiflele umplute cu sunca si cascaval se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii