Pregatirea nautului: Se spala nautul si se lasa in apa +1 lingutita bicarbonat, de seara pana dimineata (eu l-am lasat ~15 h). A doua zi se clateste b
Pregatirea nautului:
Se spala nautul si se lasa in apa +1 lingutita bicarbonat, de seara pana dimineata (eu l-am lasat ~15 h).
A doua zi se clateste bine, si se lasa putin la scurs.Se pune ceapa si usturoiul intr-un blender si se maruntesc putin.Adaugam apoi nautul, si-l lasam pana se marunteste bine,oprind din cand in cand pentru a apasa in jos nautul lipit pe peretii vasului.
Nu se adauga apa.
Se adauga celelalte ingrediente, se amesteca bine si se lasa ~30 minute la frigider.
Se formeaza apoi chiftelute, care se prajesc in ulei pe foc mediu.
Le-am servit cu sos tarator, lipie, salata romana, rosii si castraveti murati
Reteta propusa de Elena Antony.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii