Ochiuri cu piine

Feliile de piine se rumenesc pe ambele parti in unt fierbinte, dupa care se asaza pe o farfurie intinsa. Separat, se sparg ouale, pe rind, intr-o ceas

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 felii de piine
  • 50 gr. unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Feliile de piine se rumenesc pe ambele parti in unt fierbinte, dupa care se asaza pe o farfurie intinsa. Separat, se sparg ouale, pe rind, intr-o ceasca si se pun usor in untul incins. Se presara cu sare si piper si se acopera tigaia cu un capac. Dupa circa 3 minute, ochiurile sint gata. Se scot cu atentie ca sa nu se rupa si se asaza fiecare pe cite o felie de piine.
Se servesc cu sote de legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci