Se socoteste un ou si o lingura c branza de fiecare persoana de la masa. Se poate intrebuinta branza de oi, de burduf, telemea sfaramata, cascaval ras
Se socoteste un ou si o lingura c branza de fiecare persoana de la masa. Se poate intrebuinta branza de oi, de burduf, telemea sfaramata, cascaval ras. Se infierbanta untul, se pun ouale amestecate cu branza si putin piper, se coace. Cand este gata, se mai pun cateva bucatele de svaiter sau cascaval taiat in cuburi mici, se impatureste omleta, lasand-o putin sa se patrunda de caldura si branza adaugata, apoi se presara pe deasupra putin parmezan sau cascaval ras si se serveste.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii