Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mare. Se spala in mai multe ape, se scurg in prosop curat si se lasa deoparte. Sase oua se bat bi
Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mare. Se spala in mai multe ape, se scurg in prosop curat si se lasa deoparte. Sase oua se bat bine cu sare, piper macinat si o ceasca de apa rece. Cand ouale arata ca o spuma, se adauga cartofii, se mai bate amestecul un minut si se rastoarna in tigaia cu ulei incins. Omleta se intoarce cand s-a rumenit pe o parte. Se face la foc mic.
Cand s-a rumenit, se scoate pe un platou, se ruleaza, se taie felii si se serveste cu jumatati de rosii sau de ardei gras.
Alte aperitive retete recomandate
Ciuperci umplute
Chiftele
Rulada spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii