Omleta cu cartofi

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mare. Se spala in mai multe ape, se scurg in prosop curat si se lasa deoparte. Sase oua se bat bi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua crude
  • sare
  • piper macinat
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ceasca de ulei
  • 4 rosii
  • 2 ardei

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mare. Se spala in mai multe ape, se scurg in prosop curat si se lasa deoparte. Sase oua se bat bine cu sare, piper macinat si o ceasca de apa rece. Cand ouale arata ca o spuma, se adauga cartofii, se mai bate amestecul un minut si se rastoarna in tigaia cu ulei incins. Omleta se intoarce cand s-a rumenit pe o parte. Se face la foc mic.
Cand s-a rumenit, se scoate pe un platou, se ruleaza, se taie felii si se serveste cu jumatati de rosii sau de ardei gras.

Alte aperitive retete recomandate

Ciuperci umplute

Chiftele

Rulada spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc