Se curata ceapa, se toaca si se caleste in grasime. Se amesteca ouale cu apa minerala, sarea, piperul si cu un praf de nucsoara rasa. Se pun in tigaie
Se curata ceapa, se toaca si se caleste in grasime. Se amesteca ouale cu apa minerala, sarea, piperul si cu un praf de nucsoara rasa. Se pun in tigaie peste ceapa si se lasa sa se coaca. Macrourile se taie felii si se calesc putin in grasimea din care se scoate omleta. Se servesc cu omleta asezata pe feliile de paine neagra. Deasupra se presara ceapa verde taiata feliute subtiri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii