Omleta pufoasa

Ouale se bat bine, impreuna cu sarea, piperul si turmericul. Se adauga mezelul taiat cubulete si branza maruntita, se amesteca si se toarna compoziti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Omleta pufoasa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 ardei gras
  • 100 gr telemea mixta
  • 1/2 leg marar
  • 6-7 felii de salam
  • sare
  • piper
  • turmeric

Mod de preparare

Ouale se bat bine, impreuna cu sarea, piperul si turmericul.

Se adauga mezelul taiat cubulete si branza maruntita, se amesteca si se toarna compozitia intr-o tigaie incinsa in care se pune 1 lingura de ulei. Peste compozitie se pune ardeiul taiat rondele si mararul tocat marunt si se lasa la foc mic, cu capacul pus, cca 5 min.


Se serveste cu paine prajita cu unt sau cu muraturi.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori