Omleta rapida

Se taie carnea marunt, se pune sa se caleasca cu o ceapa tocata, un castravete murat taiat felii subtiri si jumatate ceasca de ulei. Se acopera crati

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne fiarta sau friptura rece
  • 1 ceapa mica
  • castraveti murati
  • 1 lingurita de bulion
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel tocat
  • 6 oua

Mod de preparare

Se taie carnea marunt, se pune sa se caleasca cu o ceapa tocata, un castravete murat taiat felii subtiri si jumatate ceasca de ulei. Se acopera cratita in timp ce se prajesc si se lasa pana cand se inmoaie castravetele. Se adauga o lingura de bulion si cateva linguri de apa sau de vin alb. Cand amestecul este gata si se poate consuma, se ia cratita de pe foc si se rastoarna pe un platou.

Se asaza pe margine 6 ochiuri facute in ulei si se servesc imediat, cu salata de sfecla rosie si cu hrean.

Alte aperitive recomandate

Snitel de pui

Chiftelute

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori