Se fierb 6 oua rascoapte si cand s-au racit se trec prin razatoarea mare de legume. Se toaca fin ceapa si usturoiul, mararul si patrunjelul si se ame
Se fierb 6 oua rascoapte si cand s-au racit se trec prin razatoarea mare de legume. Se toaca fin ceapa si usturoiul, mararul si patrunjelul si se amesteca totul cu ouale rase. Se prepara maioneza dintr-un galbenus fiert si trei crude, adaugand, treptat, uleiul si se amesteca continuu pana s-a terminat uleiul. Se adauga dupa gust zeama de lamaie, sare, piper, mustar si la urma albusul fiert, taiat foarte marunt, apoi se amesteca cu ouale rase.
Se aranjeaza pe o farfurie mare si adanca si se mai presara putina verdeata.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Zacusca de ciuperci
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii