Se curata rosiile de pielite, se taie in doua si se curata de seminte, apoi se prajesc in unt. Ouale se fierb moi. Se taie slanina foarte subtire. Se
Se curata rosiile de pielite, se taie in doua si se curata de seminte, apoi se prajesc in unt. Ouale se fierb moi. Se taie slanina foarte subtire. Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se asaza pe un platou rosiile fierbinti, se pune pe fiecare cate un ou moale si se acopera cu un strat de cascaval ras.
Se inconjoara cu feliute de slanina si se servesc imediat.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci Zacusca Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii