Se curata rosiile de pielite, se taie in doua si se curata de seminte, apoi se prajesc in unt. Ouale se fierb moi. Se taie slanina foarte subtire. Se
Se curata rosiile de pielite, se taie in doua si se curata de seminte, apoi se prajesc in unt. Ouale se fierb moi. Se taie slanina foarte subtire. Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se asaza pe un platou rosiile fierbinti, se pune pe fiecare cate un ou moale si se acopera cu un strat de cascaval ras.
Se inconjoara cu feliute de slanina si se servesc imediat.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci Zacusca Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii