Ouale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.
Ouale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie felii. Jumatatile de ou se aseaza pe un platou. Smantana se amesteca cu mustar, ceapa verde si sare. Sosul obtinut se toarna peste oua. Preparatul se decoreaza cu frunze de patrunjel verde.
Ouale cu ceapa verde se serveste rece, cu felii de rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii