Oua in aspic

Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 felii de limba afumata
  • fiarta
  • 250 gr aspic
  • citeva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine unele linga altele. Deasupra se toarna aspicul bine racorit, cite putin odata, ca sa se prinda de oua.

Operatia aceasta se face la loc racoros si farfuria nu se misca din loc pina nu este aspicul intarit.

Inainte de a servi, se pune imprejurul oualor aspic tocat si salata verde taiata ca taiteii.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Placinta cu spanac si carne de pui

Pulpe de pui cu sos picant

Tocana de ciuperci de padure

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc