Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine
Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine unele linga altele. Deasupra se toarna aspicul bine racorit, cite putin odata, ca sa se prinda de oua.
Operatia aceasta se face la loc racoros si farfuria nu se misca din loc pina nu este aspicul intarit.
Inainte de a servi, se pune imprejurul oualor aspic tocat si salata verde taiata ca taiteii.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Placinta cu spanac si carne de pui
Pulpe de pui cu sos picant
Tocana de ciuperci de padure

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii