Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat, se adauga 50 gr unt, sare, piper. Intr-un vas uns cu unt, se asaza piureul de car
Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat, se adauga 50 gr unt, sare, piper. Intr-un vas uns cu unt, se asaza piureul de cartofi, in care se fac gauri destul de adinci, apasand cu dosul lingurii, in care se sparge cate un ou. Deasupra se presara mici bucatele de unt si se introduce vasul in cuptor. Cand ouale s-au intarit se scoate vasul din cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Oua umplute cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii