Oua in cos de paine

Se taie capacele la chifle si se scobesc de miez. In caus se pune cate o feliuta de unt. Se pun mezelicurile si branza. Se sparge cate un ou in fiecar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Oua in cos de paine

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 chifle
  • 50 gr branza
  • 50 gr sunculita
  • 3 felii de unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie capacele la chifle si se scobesc de miez. In caus se pune cate o feliuta de unt. Se pun mezelicurile si branza. Se sparge cate un ou in fiecare chifla si se dau cu sare si piper. Se dau la cuptorul incins la 200 de grade, cca 10 min.

Se pot servi ca atare sau cu salata de rosii.

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci