Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea sosului. Se lasa pe foc c
Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea sosului. Se lasa pe foc cateva minute, apoi se adauga sare, piper si tarhonul. Ouale taiate in jumatati se pun pe un platou, se toarna deasupra lor sosul fierbinte si se
decoreaza cu fire de marar.
Se servesc imediat.
Alte aperitive:
Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii