Oua milaneze

Se ia un vas incasabil, se unge cu un strat gros de unt si apoi se asaza un strat gros de cascaval ras. Se sparg ouale incet si li se da drumul usor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 oua
  • 300 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 100 gr smantana
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Se ia un vas incasabil, se unge cu un strat gros de unt si apoi se asaza un strat gros de cascaval ras. Se sparg ouale incet si li se da drumul usor peste cascaval, la distanta unul de altul. Se amesteca smantana cu sare si piper si se toarna printre oua, iar deasupra se presara alt strat de cascaval si se pune vasul in cuptor sa se coaca.


Se servesc calde.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci

Ardei copti

Zacusca de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori