Oua ochiuri pe pat de legume

Se fac in cuptor Se curata morcovii si se taie felii. Se curata ceapa verde si se taie bucati. Ambele se calesc in unt incins 2-5 min. Se sareaza si s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • 60 g sunca
  • 4 linguri smantana
  • hasmatuchi
  • 4 oua

Mod de preparare

Se fac in cuptor

Se curata morcovii si se taie felii. Se curata ceapa verde si se taie bucati.

Ambele se calesc in unt incins 2-5 min. Se sareaza

si se pipereaza.

Se incinge cuptorul la 220 °C.

Se taie sunca fasii si se asaza cu legumele in forme mici de sufleu, unse.

Amestecam smantana cu hasmatuchi tocat, sare si piper si se repartizeaza pe legume.

In fiecare forma se sparge un ou. Formele se asaza intr-o forma mare de sufleu, cu apa fierbinte. Se lasa sa se coaca la cuptor cca 10 min. Sunt gata cand oul este cleios.
Se servesc cu toast.

Alte retete culinare

Sparanghel

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci