Se fierb ouale moi aproximativ patru minute. Painea se taie felii subtiri, cascavalul se rade, untul se topeste pe foc. Intr-un vas de inox uns cu unt
Se fierb ouale moi aproximativ patru minute. Painea se taie felii subtiri, cascavalul se rade, untul se topeste pe foc. Intr-un vas de inox uns cu unt se asaza feliile de paine, deasupra pe fiecare felie se pune cate un ou, apoi se rade cascaval peste tot, se stropeste totul cu unt topit si se introduce vasul in cuptor sa se rumeneasca.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Oua umplute cu ciuperci
Zacusca
Placinta cu dovleac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii