Oua umplute

Oua umplute este un aperitiv foarte popular pentru care exista foarte multe retete. Pentru aceasta reteta de oua umplute aveti nevoie de pateu de pui,maioneza, iaurt,patrunjel,boia, usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute

Ingrediente

  • 10 oua
  • 1 pate de pui
  • maioneza (eu va recomand sa o faceti acasa
  • nu cumparata)
  • iaurt
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • putina boia
  • usturoi

Mod de preparare

Degresam ouale si le punem la fiert. Dupa ce au fiert le curatam de coaja, le taiem in doua si le scoatem galbenusurile. Galbenusurile le pasam bine cu furculita si le amestecam cu pateul de pui, 1-2 linguri de maioneza, patrunjel proaspat tocat, sare si piper proaspat macinat. Amestecam bine si umplem jumatatile de oua.
Sosul: in maioneza ramasa adaugam iaurt pana cand obtinem o compozitie usor lichida (nu stiu exact sa va spun cantitati). Omogenizam bine si adaugam un catel mic mic de usturoi pisat, sare si putin patrunjel tocat.
Asezam sosul pe un platou si peste asezam ouale.


Le ornam cu frunzulite de patrunjel cret si boia.
Sursa acestei retete este blogul culinar Anita's Kitchen Flavors.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc