Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.
Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se prepara paté-ul de ficat. Salata se spala in mai multe ape. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu paté de ficat. Cu aceasta compozitie se vor umple jumatatile de oua.
Ouale umplute cu pate de ficat se servesc rece, cu decor de salata verde.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii