Se curata dovleceii si se dau prin razatoarea mare. Se scurg de apa si se amesteca cu ouale si cu faina (atat cit sa fie foarte putin curgator), se co
Se curata dovleceii si se dau prin razatoarea mare. Se scurg de apa si se amesteca cu ouale si cu faina (atat cit sa fie foarte putin curgator), se condimenteaza dupa gust si (optional se pune sunca presata). Se iau cu lingura si se pun intr-o tigaie incinsa cu ulei si se prajesc ca pirjolutele obisnuite.
Se servesc reci sau calde cu iaurt si cu bere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaAzi am gasit ghebe in piata, erau asa dragute incat am zis ca merg la fix intr-o salata...
Salata de ghebe cu usturoi
Comentarii