"Placintele" cu mere

Se bat bine ouale cu iaurtul, smintina si laptele praf; se amesteca apoi cu faina sarea si piperul. Merele se rad pe razatoarea mare, se lasa sa se sc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri de iaurt
  • 1 lingura de smintina
  • faina
  • o lingurita lapte praf
  • 2 mere acrisoare
  • un plic de scortisoara
  • un plic zahar vanilat
  • 4 lingurite zahar pudra
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se bat bine ouale cu iaurtul, smintina si laptele praf; se amesteca apoi cu faina sarea si piperul. Merele se rad pe razatoarea mare, se lasa sa se scurga de suc, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se lasa 10 minute si apoi se adauga si zaharul vanilat. Se amesteca apoi merele cu ouale batute; se ia apoi cu lingura din compozitie si se toarna intr-o tigaie cu ulei incins.


Se pot servi cu cartofi prajiti sau ca aperitive, important este sa fie calde, pentru ca-si pierd savoarea daca se racesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori