Rulourile cu oua si spanac pot inlocui traditionalele clatite. Ingredientele principale pentru acest fel de mancare sunt: oua, branza, unt, spanac, ulei.
Rulourile cu oua si spanac pot face parte dintr-un meniu festiv. Se pune spanacul la fiert in apa cu sare. Cand e fiert se pune la stors, se toaca si se freaca cu putin ulei pana devine pasta. Se bat bine ouala cu sare, se adauga apoi smantana, piperul si faina dupa care se amesteca pana ce compozitia s-a omogenizat. Intr-o cratita incinsa, unsa cu unt, se pune aluatul intr-un strat subtire ca o clatita. Se coace pe ambele parti dupa care se umple cu pasta de spanac si cu branza de oi. Se ruleaza si se da la cuptor cat sa se rumeneasca. Se serveste imediat cu salata de legume care poate contine: salata verde, rosii, ridichi, ulei, sare si piper.
Alte rulouri recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii