Bruschetele sunt un aperitiv foarte apreciat. In forma lor clasica le intalnim doar cu rosii, ulei de masline si busuioc, dar gurmanzii le reinventeaza mereu. Incearca bruschetele cu rosii si masline, te vor scoate din incurcatura atunci cand ai musafiri nepoftiti.
Bruschtele sunt in forma lor clasica doar cu rosii si usturoi, dar gurmanzii le reinventeaza mereu. Bruschetele aromate cu rosii si masline se prepara foarte usor si rapid, fiind potrivite ca si gustare sau aperitiv.
Taie rosiile cubulete si maslinele rondele, iar branza de capra razui-o pe partea mai mare. Adauga ulei de masline, cimbru si busuioc maruntit si amesteca toate ingredientele sa se patrunda aromele.
Intre timp prajeste feliile de paine, cat sunt calde freaca-le cu un catel de usturoi. Aseaza apoi cu o lingura amestecul de rosii si masline, si gata gustarea!
Bruschetele aromate cu rosii si masline se servesc proaspete.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii