Bruschete cu rosii si busuioc sunt un aperitiv simplu si dleicios. Pentru a pregati bruschetele aveti nevoie de rosii, usturoi si busuioc.
Bruschete cu rosii si busuioc sunt un aperitiv simplu si dleicios. Punem prima data feliile de paine la prajit. Cat timp ele se rumenesc in toaster taiem rosiile cubulete, le punem intr-un castron, unde le condimentam cu sare si piper, apoi le stropim cu ulei de masline.
Feliile de paine prajite le ungem cu un catel de usturoi imediat cand le scoatem din toaster. Apoi, le stropim cu ulei de masline.
Le punem pe un platou si le acoperim cu rosiile din castron si frunze de busuioc. Pofta buna!
Bruschetele cu rosii se servesc imediat, altfel se inmoaie prea tare painea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii